FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Noua barieră cu microunde pentru detecţie minim-maxim la solide vrac.

Concepte noi in tehnologia de masură
'Simplificat la perfecţie, pur-si-simplu perfect'

Un radar mult mai capabil cu domeniu de măsură până la 70 metri şi precizie 2 mmTREI noi tipuri de carcasĂ


Carcasa din oţel inoxidabil superfinisat prin
electro-eroziune


Datorită suprafeţelor foarte netede, carcasa din otel inoxidabil superfinisat prin electroeroziune este opţiunea ideală pentru industria farmaceutică sau alimentară.

Gradul ridicat de protectie Ingress, IP 67 sau IP 68, facilitează curaţarea completă. RezistenŢa foarte bună la coroziune a carcasei din otel inoxidabil superfinisat reprezintă un avantaj important în special în condiţii de lucru dificile.
Când traductoarele sunt alimentate prin circuite cu protecţie intrinsecă, această carcasă poate fi utilizată în toate aplicaţiile din zone cu pericol de explozie clasificate Ex ia.


Carcasa cu cameră dublă din oţel inoxidabil turnat

Extrem de robustĂ şi solidă, carcasa din oţel inoxidabil turnat este ideală pentru conditiile dure din aplicaţii
off-shore, în petrochimie sau în constructia de nave.

Montajul chiar şi in cele mai expuse locaţii nu pune probleme datorită gradului ridicat de protecţie IP68.

Acest concept universal de carcase face posibilă implementarea în zone aflate sub reglementări speciale, cum ar fi zona Ex cu categoriile Ex ia sau Ex d.Carcasa cu cameră dublă din plastic

Carcasa din plastic uşor Valox este predestinată pentru toate aplicaţiile standard unde este necesară un afisaj local lateral.

Compartimentul lateral pentru conexiuni creează spaţiu pentru componente adiţionale, cum ar fi modulul radio GSM/GPRS PLICSMOBILE.

Greutatea scazută şi dimensiunile compacte facilitează manipularea instrumentului. Când traductoarele sunt alimentate via circuite cu protecţie intrinsecă, carcasa poate fi utilizată în zone cu pericol de explozie, din categoria Ex ia.